Şehit Köksal Kaşaltı İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerin akademik ve bilimsel başarılarının yanı sıra bedensel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerinin desteklendiği, özgüveni yüksek, sağlıklı, nitelikli ve güvenli eğitim ortamlarının oluşturulduğu, inançlı ve ahlaklı bireylerin yetiştiği bir kurum olmak.

Misyon: Millî, manevî, ahlâkî, insânî ve kültürel değerleri benimseyen; okuyan, düşünen, yorumlayan, araştıran ve sorgulayan; insanlığa karşı sorumluluk duyan, bilimin ve hikmetin yolundan giden; insanlığa yararlı olma bilincinde, medeniyetimizin değerlerine, tarihî ve kültürel mirasına sahip çıkıp geliştiren ve yaygınlaştıran bireyler yetiştirmek.

Başarılar: -Gençler ve Minikler Futbol Musabakalari Galibiyetleri. -Bursa Wushu musabakasi 3.lugu -Ezan Guzel Okuma Yarismasi Bursa Il Birinciligi -Genç Muhafızlar hafızlık yarışması Bursa il birinciliği

Saatler: 09:00 - 16:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Emek, Akpınar, Yeni bağlar, Yunuseli, Hamitler, Bağlarbaşı mahallelerinden servisler vardır.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Tekvando, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Dart
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006 PROJEMİZ ONAYLANDI. ETWİNNİNG, HAREZMİ VE 2204-B BAŞVURUSU YAPILDI.
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK PROJESİ, BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ, TEMİZ OKUL PROJESİ, BEYAZ BAYRAK PROJESI, OKULUM TEMİZ,E-TWİNNİNG,OKUYORUM
Diğer Hususlar: Okulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Şehit jandarma Er Bahadır Aydın Ortaokulunda Eğitim Öğretime başlamış olup, 2018 yılı Şubat ayında kendi binasına taşınmıştır. Bilahare Valilik oluru ile 15 Temmuz şehitlerinden Şehit Polis memuru Köksal Kaşaltının adı yaşatılmak için okulumuza adı verilmiş ve okulumuzun adı Şehit Köksal Kaşaltı İmam Hatip Ortaokulu olarak değiştirilmiştir. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 26 şube,51 ogretmen, ve 526 öğrenci ile Eğitim Öğretime devam ediyor.

Telefon - 02242420211

Belgegeçer - (224) 242 0211

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://shtkoksalkasaltiiho.meb.k12.tr

Adres - Akpınar Mah. Şehit Mümin Mutlu sok. No 8 Osmangazi / BURSA

Öğretmen :52
Öğrenci :560
Derslik :32
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2750
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Akpınar Mah. Şehit Mümin Mutlu Sok. No:8 Osmangazi - BURSA

Adres - Akpınar Mah. Şehit Mümin Mutlu sok. No 8 Osmangazi / BURSA

Ulaşım Metro ile Fethiye Hamitler Metro İstasyonu ayrıca 8L ve 97 nolu Belediye otobüsü ile organize sanayi istasyonundan ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 KM.