Muhammet KARAŞ - OKUL MÜDÜRÜ

1971 yılında Karabük ili Yenice ilçesinde doğdu. İlkokulu köyünde okuduktan sonra Zonguldak İmam Hatip Lisesine kaydoldu ve 1989 yılında Zonguldak İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Aynı yıl Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı ve 1995 yılında buradan mezun olarak o yıl öğretmen olarak Aydın İli Nazilli ilçesi Esenköy İlköğretim okulunda göreve başladı. Bir yıl burada görev yaptıktan sonra Bursa ili İnegöl ilçesi Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim okulunda yaklaşık 10 yıl görev yaptı. 2006 yılında Bursa Osmangazi İnönü İlköğretim okuluna atandı. 2013 yılında Bursa Osmangazi Mehmet Torun Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinde Müdür yardımcısı olarak görevine devam etti. 2017 yılı Eylül ayında okulumuza Okul Müdürü olarak görevlendirildi. Görev yaptığı süre içerisinde Aylıkla ödüllendirme,Takdir, Teşekkür ve Başarı belgeleri aldı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

(505) 788 9278 Eposta